De haven van Drimmelen is een horecazaak rijker. De Sloep, een initiatief van horecaondernemers Brenner Verhagen en Marjolein van Schendel, is sinds mei geopend.
Het eetcafé bij de rotonde wordt volgend jaar uitgebreid met een
hotel.. ,,Binnen vier weken is dit gebouwd”, vertelt Verhagen. Het pand is gerealiseerd met THEBOXSYSTEM. De BOXEN kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden, waardoor het eetcafé snel kan uitbreiden met acht hotelkamers. Verhagen hoopt in het voorjaar van 2020 zijn eerste hotelgasten te mogen verwelkomen. Wat hem betreft krijgt zijn hotel uiteindelijk 35 kamers, van basis tot luxe.,,Maar dat kan weleens een tienjarenplan worden, afhankelijk van de seizoenen die we draaien.
DE HAVEN VAN DRIMMELEN IS EEN HORECAZAAK RIJKER.
De haven van Drimmelen is een horecazaak rijker. De Sloep, een initiatief van horecaondernemers Brenner Verhagen en Marjolein van Schendel, is sinds mei geopend.
Het eetcafé bij de rotonde wordt volgend jaar uitgebreid met een
hotel.. ,,Binnen vier weken is dit gebouwd”, vertelt Verhagen. Het pand is gerealiseerd met THEBOXSYSTEM. De BOXEN kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden, waardoor het eetcafé snel kan uitbreiden met acht hotelkamers. Verhagen hoopt in het voorjaar van 2020 zijn eerste hotelgasten te mogen verwelkomen. Wat hem betreft krijgt zijn hotel uiteindelijk 35 kamers, van basis tot luxe.,,Maar dat kan weleens een tienjarenplan worden, afhankelijk van de seizoenen die we draaien.