Onderwijs in THEBOXSYSTEM

Modulair huisvesten voor het onderwijs met de focus op kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. ‘Tijdelijkheid’ met een systeem dat meer dan een mensenleven mee gaat, geeft onbegrensde mogelijkheden. Demografische groei of een verschuiving in andere behoeftes is met THEBOXSYSTEM geen enkel probleem. De configuratie op basis van de modules zorgt voor inspirerende, speelse en transparante werk- en leeromgevingen. In een dynamische omgeving waarbij contact, communicatie en samenwerking de sleutels zijn.

ONDERWIJS

Voordelen

Het proces in beeld

De toekomst

Voordelen

Het schoolgebouw uitbreiden met THEBOXSYSTEM geeft meerdere voordelen. In vergelijking met veel traditionele bedrijven is het plaatsen van BOXEN velen malen sneller. Hiermee verstoord het ook de reguliere onderwijsactiviteiten minimaal. Daarnaast is het een uiterst duurzaam en adaptief systeem.

Voordelen

De toekomst

De Marcoen x THEBOXSYSTEM

De toekomst

Onderwijs in een grijs klaslokaal is achterhaald. Vandaag leer je het best zoals we ook werken. In een dynamische omgeving waarbij contact, communicatie en samenwerken de sleutel zijn. In open en transparante gebouwen met alle ruimte voor lucht, licht en beweging. THEBOXSYSTEM produceert onderwijshuisvesting waarbij configuratie op basis van de modules zorgt voor inspirerende, speelse en transparante werk- en leer-omgevingen. Kennis heeft de ruimte nodig.

Het proces in beeld

De uitbreiding van het schoolgebouw is gerealiseerd door middel van duurzame-, circulair- en modulair geassembleerde BOXEN. In het ontwerp is nu uitgegaan van een compact gebouw bestaande uit twee bouwlagen. De BOXEN worden fabrieksmatig geproduceerd en op locatie gemonteerd. Zo wordt de overlast gedurende de bouwperiode voor de school en de omgeving tot het absolute minimum beperkt.

De Marcoen x TBXS