Mantelzorg

De woning wordt volledig aangepast aan de zorgwensen voor een mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning van THEBOXSYSTEM is gelijkvloers en onderhoudsvriendelijk. Ideaal als snelheid een belangrijk criterium is. Geen langdurige aanvraagperiodes en bouwprocedures. De woning wordt geproduceerd in de fabriek en compleet in één keer geplaatst.
Geen stof, herrie of bouwoverlast. Het systeem is makkelijk en snel te plaatsen of verplaatsen en direct klaar voor gebruik.

verkochte boxen

THEBOXSYSTEM heeft momenteel al meer dan 258 boxen geplaats.

projecten

Al meer dan 15 projecten zijn uitgevoerd in samenwerking met THEBOXSYSTEM.

gemeentes

In meer dan 7 gemeentes is THEBOXSYSTEM te vinden.

Mantelzorgwoning Zundert

Voor een familie in Zundert heeft THEBOXSYSTEM een mantelzorgwoning geplaats. In de onderstaande video geven we een impressie van hoe dit er nu daadwerkelijk uitziet.

Een mantelzorgwoning is een verplaatsbare woning die we op je eigen erf plaatsen. Zo woont eenieder zelfstandig maar toch vlak bij elkaar. Elke woning wordt uitgevoerd naar jouw zorgwensen.

THEBOXSYSTEM

ONS TEAM

Maak kennis met het team achter THEBOXSYSTEM. We beantwoorden graag uw vragen en leiden u graag rond in een van onze modelwoningen.

 Belle Zwaans

Belle Zwaans

Eric Segeren

Eric Segeren

Linda Segeren

Linda Segeren

Theo Thomas

Theo Thomas

KOM EENS LANGS!

Koopvaardijweg 2 4906 CV Oosterhout

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar een woning, kantoor of andere oplossing van THEBOXSYSTEM? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.