Projecten

Een woning, een vakantiehuis, een kantoor of een studentenhuis, met THEBOXSYSTEM zijn al deze, en meer, toepassingen mogelijk. Ontwikkelt voor specifieke wensen en behoeften. Door een ruime keuze in materialen en accessoires krijgt elke locatie haar eigen unieke karakter en identiteit.

Jachthaven Biesbosch

De Jachthaven Biesbosch is volop in ontwikkeling. Het gebied heeft een mooie droom in zich. De droom is een mix van historie, het moment en de toekomst. Een mix van jong, oud en allerlei culturen. Een mix van leren, werken en recreëren. Een mix van contact, delen en zorgen. Een mix zoals een samenleving dat ook is. Het hele gebied – het dorp, de oude haven, de jachthaven en de in ontwikkeling zijnde aangrenzende percelen – heeft die potentie.

De Marcoen x THEBOXSYSTEM

Woonzorgcomplex Amarant

De ontwikkelingen op het gebied van huisvesting, wonen en zorg staan niet stil. In 2020 moet Nederland voldoen aan diverse milieudoelstellingen die Europa-breed zijn afgesproken, ook op het gebied van zorghuisvesting. Mede door deze ontwikkelingen hebben veel zorginstellingen te maken met uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. Bestaande huisvesting is te groot, te krap, te duur, weinig duurzaam of staat op de verkeerde locatie. Huisvestingsmanagers zoeken naar naar een duurzaam antwoord op deze huisvestingsvraagstukken. Een oplossing voor de korte én lange termijn.

Woonzorg Amarant in Tilburg heeft voor haar huisvestingsvraagstuk de oplossing gevonden in een woonzorg wijk volledig gebouwd op basis van THEBOXSYSTEM.

De Marcoen

In het jaar 2021 heeft THEBOXSYSTEM vier modulaire klaslokalen met een leerplein mogen plaatsen voor de school De Marcoen. Doordat het dorp flink uitgebreid is, is de vraag naar onderwijs gestegen. Het schoolgebouw zou zonder de klaslokalen van THEBOXSYSTEM de vraag naar leergenot niet aankunnen. Om toch de goede kwaliteit van onderwijs te geven moest er snel en verantwoord iets gebeuren. THEBOXSYSTEM is in staat om snel modulaire, circulaire en duurzame huisvesting te leveren.

De Marcoen x THEBOXSYSTEM

SV Terheijden

Het bestuur van Sportvereniging Voetbal Terheijden heeft besloten om THEBOXSYSTEM te benaderen voor een aanvraag betreft een slimme en duurzame oplossing voor de kleedkamers. Het werd al snel helder dat de wensen naadloos aansloten op ons modulaire huisvestingsconcept. 

In korte tijd heeft THEBOXSYSTEM het bestaande gebouw uitgebreid met kleedkamers, douches en opbergruimtes die voorzien zijn van alle gemakken en de komende 25 jaar mee kunnen.