Over THEBOXSYSTEM

THEBOXSYSTEM is een 100% Nederlands product. We ontwikkelen en produceren deze manier van modulaire en circulaire huisvesten volledig in eigen huis. Met ruim 35 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van industriƫle projecten is de hoogste kwaliteit de norm binnen ons familiebedrijf.

The Box

Aan de basis van onze huisvesting staat THE BOX. De BASISBOX bestaat uit een metalen frame, betonnen vloer en een dak. De BASISBOX wordt volledig aangekleed met panelen voor wanden, deuren, ramen, techniek voor electra, ventilatie, verwarming, koeling en de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van wonen. THE BOX levert een volwaardige woning die, naast duurzaam en innovatief, ook nog eens snel te leveren is.

THEBOXSYSTEM

THEBOXSYSTEM is een samenstelling van BOXEN die mensen, goederen en/of arbeid kunnen huisvesten. BOXEN zijn gemakkelijk en snel aan elkaar te koppelen. Voldoet de gekozen opstelling niet meer aan de gebruikerswensen, dan kan THEBOXSYSTEM gemakkelijk en snel omgevormd, uitgebreid of verplaatst worden.

Modulair

THEBOXSYSTEM is makkelijk aanpasbaar aan de behoeften van de gebruiker en past volledig binnen een circulaire economie. Wat vandaag een kantooromgeving is, kan morgen een woon- of zorgcomplex worden. Met een paar simpele ingrepen is de gekozen opstelling klaar voor nieuwe gebruikersbehoeften.

Circulair

Woningen en andere gebouwen op basis van THEBOXSYSTEM zijn behalve modulair ook circulair. De BOXEN kunnen oneindig worden hergebruikt. Ze worden niet gerecycled maar refurbished. Een BOX is gemaakt van hoogkwalitatief materiaal en gaat een leven lang mee. De kwaliteit van THEBOXSYSTEM staat garant voor een goede kwaliteit van wonen, werken en leven.

Facts & Figures

Een BOX heeft een standaardafmeting van 3.6 meter bij 3.6 meter.

Huisvesting met TBXS is aan te passen aan alle woon- en leef eisen, groot of klein, van eenvoudig tot luxe

Huisvesting met TBXS is binnen een dag geplaatst en opgeleverd.

Alle materialen die gebruikt worden zijn 100% herbruikbaar.

Energie wordt opgewekt via zonnepanelen.

Een TBXS-woning beschikt over intelligente leef- en klimaatsystemen

THEBOXSYSTEM heeft al meer dan 358 boxen geplaatst.

Huisvesting met TBXS maakt een unieke identiteit mogelijk.

In meer dan 11 gemeentes zijn de BOXEN terug te vinden.

Een BOX is aan alle kanten te koppelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

verkochte boxen

THEBOXSYSTEM heeft momenteel al meer dan 546 boxen geplaatst.

projecten

Al meer dan 29 projecten zijn uitgevoerd in samenwerking met THEBOXSYSTEM.

gemeentes

In meer dan 13 gemeentes is THEBOXSYSTEM te vinden.