Wonen in THEBOXSYSTEM

THEBOXSYSTEM is een modulaire manier van huisvesten waarmee, op een snelle manier, een duurzame en volwaardige woning mee kan worden gerealiseerd. Comfortabele en veilige huisvesting, die bruikbaar en betaalbaar is.

WONEN

Mantelzorg

Particulier wonen

TUINKAMER

Flexwonen

Recreëren

CPO

Sociale woningbouw

Internationals

Mantelzorg

De woning wordt volledig aangepast aan de zorgwensen voor een mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning van THEBOXSYSTEM is gelijkvloers en onderhoudsvriendelijk. Ideaal als snelheid een belangrijk criterium is. Geen langdurige aanvraagperiodes en bouwprocedures. De woning wordt geproduceerd in de fabriek en compleet in één keer geplaatst. Geen stof, herrie of bouwoverlast. Het systeem is makkelijk en snel te plaatsen of verplaatsen en direct klaar voor gebruik.

Mantelzorg

Particulier wonen

Particulier wonen

Wonen en leven, betaalbaar en eigentijds. Een kwalitatief hoogwaardige en duurzame woning met precies dat wat je nodig hebt. Niets meer en niets minder. Jij kiest en THEBOXSYSTEM maakt het mogelijk. Snel te realiseren en helemaal zelf samen te stellen. Stel je wensen samen en ontwikkel je eigen woning.

Tuinkamer

Geniet het hele jaar optimaal in je eigen tuin. Een absolute verrijking voor huis en tuin. 

Tuinkamer

Flexwonen

Flexwonen

De compacte en betaalbare woningen passen perfect bij de bewonersgroepen die met spoed op zoek zijn. Een belangrijke factor in de versnelling is de samenwerking. THEBOXSYSTEM heeft als projectbureau alle nodige ervaring in huis voor samenwerkingen met gemeenten en coöperaties. Met die twee partijen aan boord, zijn alle noodzakelijke componenten zoals grond, ontwerp, financiering, communicatie, vergunning, realisatie en exploitatie snel af te vinken.

Recreëren

De woning wordt volledig aangepast aan jouw wensen. In de fabriek wordt de BOX geproduceerd, samengesteld en in één dag kant-en-klaar geplaatst. Je kunt je nieuwe recreatiewoning meteen in gebruik nemen want alle faciliteiten zijn aanwezig. Onderhoudsvriendelijk en duurzaam, de combinatie voor een goede investering. Dat betekent zorgeloos genieten op een plek waar je lekker tot rust komt.

Recreëren

CPO

CPO

CPO´s zijn sterk in opkomst. Enerzijds omdat steeds meer mensen ‘het heft in eigen handen nemen’ als het om het realiseren van een woning gaat. Anderzijds omdat de behoefte aan kleine communities stijgt. Met dergelijke idealen kan het formele proces van ‘bouwen’ erg frustrerend zijn. THEBOXSYSTEM lost dat op. Door de eenvoud van het werken met het modulaire concept en de ondersteuning bij het realiseren van het project.

Sociale woningbouw

Het zijn de spoedzoekers die behoefte hebben aan compacte betaalbare woningen. Veel van deze mensen zijn afhankelijk van het aanbod in de sociale sector, oftewel de sociale huurwoning. Dat betekent dat zij afhankelijk zijn van de ontwikkeling van de woningmarkt op initiatief van met name gemeenten en woningcorporaties.

Sociale woningbouw

Internationals

Internationals

In ons land werken en wonen veel mensen uit andere landen. De één blijft hier dan ook langer dan de ander. Een flexibele laag in de bevolking, bij wijze van spreken. Huisvesten met THEBOXSYSTEM zorgt voor kwalitatieve woningen die snel geplaatst, aangepast en verplaatst kunnen worden. Woningen waarin een international zich snel thuis kan voelen.