Werken in THEBOXSYSTEM

Werken in THEBOXSYSTEM geeft ultieme flexibiliteit. Of u nu uw bestaande gebouw wilt uitbreiden of een heel nieuw pand wilt ontwikkelen. THEBOXSYSTEM bestaat uit prefab modules met een oppervlaktemaat van 3,6 x 3,6 meter die dankzij het stalen frame aan elkaar gekoppeld kunnen worden om grotere ruimtes of combinaties van gebruiksruimtes te creëren. Wanden, vloeren en plafonds in verschillende uitvoeringen en materialen bepalen de indeling en uitstraling; van eenvoudig tot luxe. Het is zelfs mogelijk om THEBOXSYSTEM te ontwerpen in uw huisstijl, inclusief bedrijfslogo.

WERKEN

Kantoor

Horeca

Sportaccommodaties

Homebox (Thuiskantoor)

Onderwijs

Zorg

Winkels

Kantoor

Ondernemen is vooruitkijken, maar op het gebied van huisvesting komt dat vaak neer op koffiedik kijken. Moet je rekening houden met groei en kiezen voor een te grote behuizing? Of is het verstandig om behoudend te zijn en voor lief te nemen dat het erg vol wordt op kantoor? Met THEBOXSYSTEM leg je je niet vast op muren en vierkante meters en ben je niet afhankelijk van conjunctuur of schommelingen in het personeelsbestand. Het systeem is zo flexibel als ondernemen zelf. Het is schaalbaar en snel te plaatsen, met alle aansluitingen plug & play er al in.

Kantoor

Horeca

Horeca

Timing kan een belangrijke factor zijn voor ondernemers, zeker bij een seizoensgebonden aanbod. Als jouw winkel of horecaonderneming nog voor het seizoen open moet omdat je anders belangrijke omzet mist, dan is THEBOXSYSTEM een goede keus die toch past in het financiële plaatje. Met een fractie van de traditionele bouwtijd ben je op tijd klaar om open te gaan wanneer het jou uitkomt.

Onderwijs

Onderwijs in een grijs klaslokaal is achterhaald. Vandaag leer je het best zoals we ook werken. In een dynamische omgeving waarbij contact, communicatie en samenwerken de sleutel zijn. In open en transparante gebouwen met alle ruimte voor lucht, licht en beweging. THEBOXSYSTEM produceert onderwijslocaties waarbij configuratie op basis van de modules zorgt voor inspirerende, speelse en transparante werk- en leer-omgevingen. Kennis heeft de ruimte nodig.

Onderwijs

De Marcoen x THEBOXSYSTEM

Zorg

Zorg

Je zoekt naar een flexibel antwoord op de huisvestingsvraagstukken van je organisatie dat ook nog eens duurzaam is. Een oplossing voor één persoon, of voor meerdere mensen. Een oplossing die verbindt, maar ook de privacy van de bewoners garandeert. THEBOXSYSTEM maakt complete en kwalitatieve zorgwoningen snel mogelijk. Een oplossing voor de korte én lange termijn.

Sportaccommodaties

Sport is een investering in onze gezondheid, vermaak en sociaal contact. Daarbij investeer je het liefst in goede programma’s, begeleiding en faciliteiten. Met THEBOXSYSTEM is het realiseren van sport-accommodaties ‘plug & play’. Duurzame en functionele oplossingen voor kantines, kleedkamers, douches en opslag. THEBOXSYSTEM heeft bijzonder innovaties en is altijd in beweging.

Sportaccommodaties

SV Terheijden x THEBOXSYSTEM

Winkels

Winkels

Met een fractie van de traditionele bouwtijd ben je op tijd klaar om open te gaan wanneer het jou uitkomt. In een pand dat voldoet aan alle hedendaagse waarden en normen, van duurzaamheid tot flexibiliteit, van representativiteit tot gebruiksgemak. De combinatie met kantoorruimte en opslag is makkelijk te maken. En ook makkelijk weer weg te halen. Voor bepaalde en voor onbepaalde tijd.

HomeBox (thuiskantoor)

Met THEBOXSYSTEM is het realiseren van Homebox ‘plug & play’. Een ideale uitbreiding als gebruiksruimte voor kantoor. Of indien gewenst ook in te richten als thuisgym.

HOMEBOX

SV Terheijden x THEBOXSYSTEM