THEBOXSYSTEM 

Datum: 20 JANUARI 2020 

  1. Wie ben je? Hoe omschrijf je jezelf? 

Mijn naam is Linda Segeren en ik ben de dochter van één van de broers die eigenaar zijn van THEBOXSYSTEM. Een echt familiebedrijf dus. Toen ik de secretaresseopleiding deed, wilde ik altijd al in het bedrijf van mijn vader werken. Die vond het beter dat ik ervaring op ging doen bij een ander bedrijf en dat heb ik gedaan. Jarenlang heb ik met veel plezier bij een transportbedrijf gewerkt. Totdat ik kinderen kreeg. Bij THEBOXSYSTEM kreeg ik de kans om weer terug te komen in het arbeidsproces. Als ik mezelf omschrijf dan zou ik zeggen dat ik sociaal, praktisch en flexibel ingesteld ben. En vooral nuchter. Van anderen hoor ik dat ze me vriendelijk vinden. 

  1. Wat is jouw rol binnen THEBOXSYSTEM? 

Ik doe de financiële administratie en ik ben het eerste aanspreekpunt. Als je THEBOXSYSTEM belt, krijg je mij aan de telefoon. Stel je vraag en ik weet aan wie ik je door kan verbinden. Hetzelfde geldt voor het mailverkeer, dat komt ook bij mij binnen. En verder doe ik wat er nodig is. Het is een klein bedrijf, dus hand- en spandiensten worden nog wel eens gevraagd en die doe ik dan ook. Mijn hart ligt meer bij productie dan bij verkoop. Ik werk het liefst in een omgeving waar ik een spijkerbroek en een trui aankan. 

  1. Zie je jezelf in een woning van THEBOXSYSTEM wonen? 

Jazeker! De modelwoning hier in Made vind ik fantastisch. Het is dat wij al een fijn huis hebben waar we voorlopig in willen blijven wonen, anders zou ik er zeker over nadenken. Je moet dan natuurlijk wel een leuk stuk grond beschikbaar hebben. THEBOXSYSTEM is nu bezig met het ontwikkelen van een woonproject voor senioren en starters in een parkachtige omgeving. Dat wordt prachtig. Als ik de seniorenleeftijd bereikt heb, zou ik in zoiets wel willen wonen. Of misschien vinden we nog eens een leuke plek voor recreatie waar we een Box-woning op kunnen zetten. 

  1. Hoe ervaar je werken voor THEBOXSYSTEM? 

Net als het transportbedrijf waar ik werkte, is de productielocatie van THEBOXSYSTEM een echte mannenwereld. Dat bevalt me wel, ik voel me daar prima in thuis. Het is een familiebedrijf en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik ben ook trots op de creatieve ondernemersgeest in de familie en in het bedrijf. Het besef dat ik werk bij een bedrijf dat de huisvestingsmarkt gaat veranderen, dat doet wel wat met mij. Maar dat ik familie ben, wil niet zeggen dat ik privileges heb. Helemaal niet zelfs. Ik ben opgegroeid in het metaalbedrijf van mijn vader en daar hielpen wij als kinderen ook gewoon in mee. Een overall aan en meehelpen in de productie, dat zou ik ook best doen. Dan leer ik het product beter kennen. Je moet toch weten waar je het over hebt. 

  1. Waar zie je jezelf over 10 jaar? 

Nog steeds bij THEBOXSYSTEM! Nu werk ik in de tijd dat de kinderen op school zitten, over 10 jaar hoeft dat niet meer. Wie weet werken zij dan ook wel bij THEBOXSYSTEM. Voor mij wordt het dan makkelijker om meer te gaan betekenen in het bedrijf. Ik ben geen streber, maar ik sta er wel voor open om mee te groeien met het bedrijf. De tijd zal het uitwijzen. 

  1. Waar zie je THEBOXSYSTEM over 10 jaar? 

Over 10 jaar hoop ik in de regio – en in heel Nederland – heel veel projecten tegen te komen waar THEBOXSYSTEM een aandeel in heeft. Zoals in de jachthaven van Drimmelen, waar al een supermarkt, een kantoor en een horecagelegenheid staan van Boxen. De vraag is er. Je kunt radio of tv niet aanzetten of het gaat erover. In alle sectoren is er woningtekort. THEBOXSYSTEM kan dat snel en flexibel oplossen. Het is nu alleen nog een kwestie van de vraag en het aanbod bij elkaar brengen. Mensen moeten ook 

nog wennen aan het concept. Het is niet te vergelijken met de traditionele woningbouw. De generatie van mijn kinderen is over 10 jaar volwassen. Die groeien op met dit soort oplossingen. Wellicht dat zij in een Box-woning gaan wonen.