Vacature: Technisch Tekenaar

Marco, Eric, Linda, Ton en alle andere collega’s van THEBOXSYSTEM zijn opzoek naar een nieuwe collega!

Wie zijn wij?

THEBOXSYSTEM is gevestigd in Made, Noord-Brabant. THEBOXSYSTEM is een modulair circulair huisvesting concept dat, prefab huisvestingvolumes produceert om in te wonen, te werken, te ontspannen en om zorg in te verlenen. Hiermee spelen wij in op de groeiende vraag en noodzaak naar woon- en werkplekken die snel, aanpasbaar en duurzaam gebouwd kunnen worden. Huisvesting aanpasbaar aan de levensdynamiek van mensen in hun verschillende levensfasen en behoeften. Deze manier van huisvesten past in een toekomstige circulaire economie.

THEBOXSYSTEM heeft industrialisatie hoog op de agenda staan en zet vol in op automatisering op de werkvloer. We zien onszelf als producent van prefab huisvesting oplossingen en niet als bouwbedrijf.

Herken jij jezelf hierin?

Jij krijgt energie van het maken van werktekeningen en eerste ontwerpen in opdracht van de architect. Net zoals ons geloof jij in duurzaamheid en circulariteit.

Je kijkt kritisch naar productieprocessen en krijgt de vrijheid om standaardisatie te realiseren van de doorloop- en montagetijd. Je werkt nauw samen in een team van specialisten voor de aanvraag van de bouwvergunning waarin jij zorg draagt voor de detailtekeningen. Je wordt verantwoordelijk voor het beheer van technische documentatie in PDM. Je bent dus enorm betrokken met de diverse projecten die wij hebben lopen.

Functie-eisen

Een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau.
• Ervaring als tekenaar machinebouw (3D tekenprogramma Solid Works).
• Je bent goed in het lezen van technische tekeningen en details.
• Goede materiaalkennis en kennis van detaillering.
• Kennis en interesse van productiemethodes als lasersnijden, buis-lasersnijden, kanten, ponsen, frezen, lassen en robotisering.

Wat mag je verwachten?

Een fulltime baan bij een Brabants familiebedrijf dat zich specialiseert in modulair huisvesting concepten. Je gaat in een gezellige werksfeer en werkt voor diverse klanten en opdrachten.
• Werken aan ambitieuze en unieke projecten.
• Een baan waar we de handen graag uit de mouwen steken en samen bouwen aan een goed product.
• Een passend salaris en reiskostenvergoeding.
• Opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

 Stuur jouw CV en motivatie naar marco@theboxsystem.nl