Vacature: Werkvoorbereider

Als gedreven werkvoorbereider werk je graag mee aan de ontwikkeling van vernieuwende concepten en producten. Je vindt het prettig om in een evenzo gedreven, klein team van vernieuwers te werken. Je bent altijd op zoek hoe je productieprocessen kunt standaardiseren om een zo kort mogelijke doorlooptijd te realiseren. Je voelt je verantwoordelijk voor het maken van reële planningen en de bewaking daarvan. Je vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de juiste materialen en middelen op tijd aanwezig zijn. Verder beheer je de documentenstroom, stel je projectplannen op, coördineer je de productie van jouw projecten, bewaak je de kosten en controleer je het tekenwerk.

Jij draagt bij aan de plan- en bouwtechnische werkvoorbereiding en werkbegeleiding. In opdracht van de afdeling Verkoop maak je de calculatie voor het betreffende project. Je hebt de verantwoording om verkoopovereenkomsten te controleren, materiaalstaten en werkmethoden uit te werken. Je overlegd met de Manager Productie wanneer de Boxen geplaatst dienen te worden en stemt daar de productie op af.

Wie zijn wij?

THEBOXSYSTEM is gevestigd in Made, Noord-Brabant. THEBOXSYSTEM is een modulair circulair huisvesting concept dat, prefab huisvestingvolumes produceert om in te wonen, te werken, te ontspannen en om zorg in te verlenen. Hiermee spelen wij in op de groeiende vraag en noodzaak naar woon- en werkplekken die snel, aanpasbaar en duurzaam gebouwd kunnen worden. Huisvesting aanpasbaar aan de levensdynamiek van mensen in hun verschillende levensfasen en behoeften. Deze manier van huisvesten past in een toekomstige circulaire economie.

THEBOXSYSTEM heeft industrialisatie hoog op de agenda staan en zet vol in op automatisering op de werkvloer. We zien onszelf als producent van prefab huisvesting oplossingen en niet als bouwbedrijf.

Wat zoeken wij

Een aantal belangrijke voorwaarden voor de functie als ‘Werkvoorbereider’ zijn:
• Een afgeronde technische opleiding op minimaal mbo-niveau.
• Je bent goed in het lezen van technische tekeningen en details.
• Goede materiaalkennis en kennis van detaillering.
• Het is een pre als je kennis hebt van en interesse hebt in productiemethodes als lasersnijden, buis-lasersnijden, kanten, ponsen, frezen, lassen en robotisering.

Wat bieden wij

Een baan waarin zelfstandigheid een belangrijke rol speelt, binnen een innovatief familiebedrijf met groeiambitie.
• Doorgroeimogelijkheden naar technisch tekenaar.
• Opleidingsmogelijkheden.
• Een functie waarin je de kans krijgt om mee te werken aan de toekomst van het bedrijf.
• Een baan waar we de handen graag uit de mouwen steken en samen bouwen aan een goed product.

Interesse?

 Stuur jouw CV en motivatie naar marco@theboxsystem.nl of vul onderstaand formulier in.