theboxsystem_clb

Duurzaam wonen met zorg

Milieuvriendelijk en modern wonen met veel comfort, privacy, de juiste zorg én ook nog eens op- en afschaalbaar: dat moet toch kunnen? Bij THEBOXSYSTEM en de CLB Groep vinden wij van wel. Immers, als alles dat we doen impact heeft op onze planeet en daarmee onze kwaliteit van leven, dan willen wij die impact zo positief mogelijk maken. Ontdek daarom de nieuwste innovatie op het gebied van wonen met zorg: de groene studio (26m2) en het groene appartement (40m2)! Dé duurzame plug and play zorgwoningen van Nederlandse bodem, standaard uitgerust met de nieuwste zorgtechnologie verbonden aan ons landelijke, merkonafhankelijke zorgplatform.

plugandplay

Circulariteit

Er is een groeiende vraag naar moderne zorgwoningen die snel, aanpasbaar en duurzaam gebouwd kunnen worden. En met duurzaam bedoelen wij niet alleen het gebruik van duurzame materialen en/of bouwmethoden, maar ook de mogelijkheid om na gebruik zoveel mogelijk onderdelen een nieuw leven te kunnen geven óf te hergebruiken: circulariteit. De traditionele manier van bouwen, biedt hier niet altijd een sluitend antwoord op, maar samen kunnen wij dat zeker! Natuurlijk dankzij de groene studio en het groene appartement.

Plug and play key modern comfort

Zowel de groene studio als het groene appartement zijn volledig plug and play: zet haar neer waar je wil en kies voor de standaard uitvoering met een basisuitrusting van cutting edge zorgtechnologie of breidt haar uit met onze extra draadloze opties om de ondersteuning, monitoring en beveiliging van de bewoner(s) op maat uit te breiden. Alles kan!

plugandplay

KOM EENS LANGS!

Koopvaardijweg 2 4906 CV Oosterhout

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar een woning, kantoor of andere oplossing van THEBOXSYSTEM? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.